Безплатно >> електронна книга >> книга Intro Java от Наков и колектив

От този уеб сайт можете да изтеглите безплатно електронната книга Intro Java от Светлин Наков и колектив. Това е основна книга за програмиране, важен ресурс за всички начинаещи в професията софтуерен разработчик. Тя е първата стъпка към научаване на основите на програмирането: логическо мислене, структури от данни и алгоритми. Четете безплатната книга и правете упражненията, които са дадени в края на всяка глава. Ако не можете да се справите, прочетете главата отново. Ползвайте упътванията. Питайте ваши колеги из форумите за програмиране. Важното е да вложите време и усилия да практикувате наученото. Иначе то ще мине през главата ви и ще си замине. Програмирането е практика и може да се научи само с усилено решаване на задачи и писане на програми. Успех!

Към началната страница на книгата "Въведение в програмирането с Java" от Светлин Наков и колектив

Коментарите са затворени.

Learn Programming for Free!

Become a software engineer with Java / C# / Python / JavaScript!

Sign-up for the "Programming Basics" free training course at SoftUni

Learn programming concepts, problem solving and algorithmic thinking for free with video lessons and live coding.

Continue with APIs and libraries, object-oriented programming, data structures, software technologies and frameworks, databases and ORM, back-end development, HTTP and Web applications and front-end technologies.

Learn by doing: practice live coding at each lesson with thousands of exercises and real-world projects. Build a rich developer portfolio in GitHub to attract employers!

Start your first job as junior software developer.