5 responses to “Финална версия на Intro C# книгата”

 1. Светла Йовчева says:

  Чакаме книгата на хартиен носител.Кога ще я има и на каква цена?

 2. Петър says:

  Ами да ни е честита!

 3. nakov says:

  Пуснали сме книгата за печат. Обикновено отнема 1-2 месеца. Очакваме до края на септември да излезе на книжния пазар. Цената ще е между 10 и 20 лв. в зависимост от надценките на търговците. За студенти от курсовете на Академията на Телерик цената ще е 10 лв.

 4. Красимир Дойчев says:

  Харесвам стила на писане на Светлин Наков и неговите приятели. Техните книги са написани професионално не само от гледна точка на програмирането, но и на методиката на преподаване. Въпреки, че са обемисти, в тях няма нищо излишно.
  Тази книга не прави изключение, но е още по-съвършена от предишните, поради натрупания опит в писането на подобни книги и поради многогодишната преподавателска практика на авторите. Тя идва тъкмо навреме, за да попълни една празнота в науката и изкуството на програмирането – овладяването на младия език C#.
  Осигуряването на безплатен достъп до нейното съдържание е една огромна услуга за всички, които нямат достатъчно средства за да си купуват подобни книги, и мощен стимул за развитието на програмирането в България.
  Благодарим ви, Светльо и Веско, и на всички останали от вашия екип!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.