5 responses to “Финална версия на Intro C# книгата”

  1. Светла Йовчева says:

    Чакаме книгата на хартиен носител.Кога ще я има и на каква цена?

  2. Петър says:

    Ами да ни е честита!

  3. nakov says:

    Пуснали сме книгата за печат. Обикновено отнема 1-2 месеца. Очакваме до края на септември да излезе на книжния пазар. Цената ще е между 10 и 20 лв. в зависимост от надценките на търговците. За студенти от курсовете на Академията на Телерик цената ще е 10 лв.

  4. Красимир Дойчев says:

    Харесвам стила на писане на Светлин Наков и неговите приятели. Техните книги са написани професионално не само от гледна точка на програмирането, но и на методиката на преподаване. Въпреки, че са обемисти, в тях няма нищо излишно.
    Тази книга не прави изключение, но е още по-съвършена от предишните, поради натрупания опит в писането на подобни книги и поради многогодишната преподавателска практика на авторите. Тя идва тъкмо навреме, за да попълни една празнота в науката и изкуството на програмирането – овладяването на младия език C#.
    Осигуряването на безплатен достъп до нейното съдържание е една огромна услуга за всички, които нямат достатъчно средства за да си купуват подобни книги, и мощен стимул за развитието на програмирането в България.
    Благодарим ви, Светльо и Веско, и на всички останали от вашия екип!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.