Конкурс: най-добра статия към книгата „Въведение в програмирането със C#“

Спечелете безплатно хартиено копие на книгата за програмиране „Въведение в програмирането със C#“ на Светлин Наков и колектив! Трима от вас ще получат и покана за партито на авторите – обещаваме да бъде шумно и запомнящо се!

За най-големите почитатели на книгата стартираме конкурс за най-добра статия (ревю), която отразява личното ви мнение и оценка за „Въведение в програмирането със C#“. Интернет пространството е вашето поле за изява, книгата е вашата тема, а всичко останало определяте вие.
Вашата статия може да съдържа текст, снимки или видео, които разказват какво мислите за книгата и с какво тя ви е полезна (или пък какво пропуска да засегне). Необходимо е да създадете оригинално (авторско) ревю, което съдържа линк към официалния сайт на книгата и да го публикувате в авторитетна медиа (блог, сайт с ИТ тематика, списание, ИТ медия), след което да ни изпратите по имейл (academy[AT]telerik [DOT]com) линк към публикацията и вашите имена и телефонен номер до 30.09.2011 (00:00 часа).
Ние ще изберем 15-те най-добри статии, а техните автори ще получат безплатна книга „Въведение в програмирането със C#“ и специални тениски „.NET Ninja“. Авторите на 3-те най-отличаващи се публикации ще празнуват заедно с авторите и редакторите на „Въведение в програмирането със C#“ на едно незабравимо парти по случай отпечатването на книгата.
Имате пълната свобода да изразите себе си, но за да вземете участие в конкурса, трябва да следвате правилата на конкурса:

  1. Всеки участник трябва да създаде авторско съдържание (статия/резюме), свързано с книгата „Въведение в програмирането със C#“.
    • Съдържанието може да включва: текст, изображения и видео. Текстът трябва да е авторски и да не дублира вече съществуващо съдържание, достъпно онлайн.
    • Необходимо е публикацията да включва линк към официалния сайт на книгата: https://introprogramming.info/intro-csharp-book/.
    • Резюмето трябва да бъде публикувано в авторитетна онлайн медия (блог, сайт с ИТ тематика, списание, ИТ медия).
    • Материали и мнения, публикувани в дискусионни групи, форуми или социални медии няма да се приемат.
    • Не се приема copy-paste съдържание или такова, което дублира отчасти съществуващ материал за книгата
    • Не се приемат нецензурни текстове, снимки и видео материали
    • По-високо се оценяват статии и резюмета, които споделят впечатления от книгата по същество, а не в стил " книгата  е много  добра и полезна …"
    • По-високо се оценяват материали с критичен поглед към съдържанието, които изтъкват силните страни на книгата, но не спестяват и нейните слабости
  2. Всеки участник трябва да изпрати по имейл до academy[AT]telerik[DOT]com линк към своята статия, заедно със своето име и телефон/имейл адрес за връзка.
    • Изискваната лична информация ще се използва единствено за нуждите на конкурса и реализацията на награждаването.
    • Всеки може да участва с повече от едно ревю, стига материалите да не се дублират и да бъдат публикувани в различни медии.
    • Всички ревюта, изпратени за участие трябва да отговарят на описаните изисквания
    • Изпращайте линкове към своите публикации на тема: „Статия към книгата „Въведение в програмирането със C#“до 30.09.2011 г. на e-mail academy[AT]telerik[DOT]com.
    • Авторите на 15те най-добри публикации ще получат книгата „Въведение в програмирането със C#“ с автографи от нейните автори и тениска ".NET Ninja".
    • Авторите на най-добрите 3 статии ще бъдат поканени на парти, заедно с всички автори и редактори, участвали в разработката на книгата.Наградените ще обявим в средата на месец октомври 2011 г.

Следете всичко за конкурса и на Facebook страницата на книгата „Въведение в програмирането със C#“. Прочетете пълните условия на конкурса “Най-добра статия към книгата”


Tags:
, , , , , , , , ,
| Leave a comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.